• Rendelés

Miért a Denevérpadot válassza?

A Denevérpad az Európai Unióban szabadalmi jogosultságot élvező orvosi eszköz, mely képes egyszerre megvalósítani három – önmagában is óriási kihívást.

 • Az első a fokozatosság elve, melyet egy precíz elektromos motor biztosít.
 • A második, hogy az egyetlen olyan eszköz, mely a gerinc nyújtását bármely testhelyzetben lehetővé teszi.
 • A harmadik következik az első kettőből – a kíméletes, személyre szabható nyújtás.

Amennyiben részletesebben is olvasna a Denevérpad működéséről és alkalmazásáról, kérjük nézzen szét bemutatkozó menüpontunkban is, ahol minden hasznos információt megtalál.

Szeretne saját Denevérpadot otthonába?

Gyors rendeléshez kérjük keresse Bujdák Attilát közvetlenül a +36 20 926 8027 telefonszámon!

A Denevérpadot úgy tökéletesítettük, hogy az egyedi igényekre is képes legyen kezelést biztosítani, legyen az gyógyító jellegű vagy megelőzés. Minden, a nyújtást meghatározó körülményt (leletek, orvosi javallatok, ellenjavallatok) a Diagnosztikai Központunkban megvizsgálunk, és ennek megfelelően személyre szabjuk a kezelést és betanítjuk a biztonságos használatot a gép leszállítása és üzembe helyezése után.

A DENEVÉRPAD ÁRA MAGÁNCÉLÚ FELHASZNÁLÁS ESETÉN 534.000 Ft, MELY A TERMÉKEN KÍVÜL TARTALMAZZA EGY EGÉSZSÉGÜGYI KONZULTÁCIÓ DÍJÁT IS, AHOL ISMERTETJÜK AZ ÖN EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐ HASZNÁLATI MÓDOT IS.

A terméket a jobb oldalon található űrlap kitöltésével tudja megrendelni.

Munkatársunk 24 órán belül visszahívja Önt a megadott telefonszámon.

  Amennyiben kérdése merült fel, kérjük írja meg nekünk, vagy hívjon minket a +36 20 926 8027-as telefonszámon, ahol Bujdák Attila kollégánk készséggel áll rendelkezésére minden, a Denevérpaddal kapcsolatban felmerülő kérdés esetén.

  A Denevérpadot használná saját praxisában gyógyításra vagy wellness célra?

  A Denevérpadot egyre többen alkalmazzák a gerincgyógyászati praxisokban és a wellness és szabadidős központokban külföldön és Magyarországon egyaránt. Ennek legfőbb oka, hogy az üzletszerű felhasználóinkat a folyamatos képzések mellett a legújabb kutatási eredményeinkből is naprakészen tartjuk. Üzletszerű felhasználóink többféle finanszírozási lehetőség közül is választhatnak.

  ÁRAJÁNLAT KÉRÉSÉHEZ KÉRJÜK TÖLTSE KI A JOBB OLDALON TALÁLHATÓ ŰRLAPOT ÉS KOLLÉGÁNK FELVESZI ÖNNEL A KAPCSOLATOT A MEGADOTT ELÉRHETŐSÉGEI EGYIKÉN, HOGY EGYEZTETÉSRE KERÜLJENEK A SPECIÁLIS KEDVEZMÉNYEK, ILLETVE ESETLEGES FRANCHISE PARTNERSÉG RÉSZLETEI.