Rendelés

Denevér sziluett

MIÉRT A DENEVÉRPADOT VÁLASSZA ?


A Denevérpad az Európai Unióban szabadalmi jogosultságot élvező orvosi eszköz, mely képes egyszerre megvalósítani három – önmagában is óriási kihívást.

  • Az első a fokozatosság elve, melyet egy precíz elektromos motor biztosít.
  • A második, hogy az egyetlen olyan eszköz, mely a gerinc nyújtását bármely testhelyzetben lehetővé teszi.
  • A harmadik következik az első kettőből – a kíméletes, személyre szabható nyújtás.

Amennyiben részletesebben is olvasna a Denevérpad működéséről és alkalmazásáról, kérjük nézzen szét bemutatkozó menüpontunkban is, ahol minden hasznos információt megtalál. 

Denevér sziluett

SZERETNE SAJÁT DENEVÉRPADOT OTTHONÁBA ?

GYORS RENDELÉSHEZ KÉRJÜK KERESSE BUJDÁK ATTILÁT KÖZVETLENÜL A +36 20 926 8027 TELEFONSZÁMON!


A Denevérpadot úgy tökéletesítettük, hogy az egyedi igényekre is képes legyen kezelést biztosítani, legyen az gyógyító jellegű vagy megelőzés. Minden, a nyújtást meghatározó körülményt (leletek, orvosi javallatok, ellenjavallatok) a Diagnosztikai Központunkban megvizsgálunk, és ennek megfelelően személyre szabjuk a kezelést és betanítjuk a biztonságos használatot a gép leszállítása és üzembe helyezése után.


A DENEVÉRPAD ÁRA MAGÁNCÉLÚ FELHASZNÁLÁS ESETÉN 534.000 Ft, MELY A TERMÉKEN KÍVÜL TARTALMAZZA EGY EGÉSZSÉGÜGYI KONZULTÁCIÓ DÍJÁT IS, AHOL ISMERTETJÜK  AZ ÖN EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐ  HASZNÁLATI MÓDOT IS.

A TERMÉKET A JOBB OLDALON TALÁLHATÓ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL TUDJA MEGRENDELNI.

Munkatársunk 24 órán belül visszahívja Önt a megadott telefonszámon.

Denevér sziluett

A DENEVÉRPADOT HASZNÁLNÁ SAJÁT PRAXISÁBAN GYÓGYÍTÁSRA VAGY WELLNESS CÉLRA ?

A Denevérpadot egyre többen alkalmazzák a gerincgyógyászati praxisokban és a wellness és szabadidős központokban külföldön és Magyarországon egyaránt. Ennek legfőbb oka, hogy az üzletszerű felhasználóinkat a folyamatos képzések mellett a legújabb kutatási eredményeinkből is naprakészen tartjuk. Üzletszerű felhasználóink többféle finanszírozási lehetőség közül is választhatnak.


ÁRAJÁNLAT KÉRÉSÉHEZ KÉRJÜK TÖLTSE KI A JOBB OLDALON TALÁLHATÓ ŰRLAPOT ÉS KOLLÉGÁNK FELVESZI ÖNNEL A KAPCSOLATOT A MEGADOTT ELÉRHETŐSÉGEI EGYIKÉN, HOGY EGYEZTETÉSRE KERÜLJENEK A SPECIÁLIS KEDVEZMÉNYEK, ILLETVE ESETLEGES FRANCHISE PARTNERSÉG RÉSZLETEI.